• image01
  • image02
  • image01
  • image01
  • image01

Mini voće sorte

Sadnice mini voća

Mini jabuka

Mini jabuka,sorte,Croquella je crvene boje,slatka i veoma ukusna.Stablo je dobro razgranato sa kratkim granama i gusto ispunjeno.Veoma dobro i redovno rađa.Raste nisko do 1,5 m visine i precnika 1m.U idealnim uslovima moze da poraste i do 2 metra visine.Vreme zrenja mini jabuke je sredina septembra meseca.Plodovi se mogu cuvati i do 4 meseca.Podloga na koju se kalemi mini jabuka je M-26.

Mini kruška

Mini kruska je zute boje i prelepog izgleda.Mini kruska je patuljastog rasta i raste do 1 m visine. Plodovi su srednje krupni,kruškastog je oblika i čisto žute boje.Vreme zrenja mini kruske je krajem avgusta meseca.Gaji se u zemlji na rastojanju od oko 1 m ili u posudama veličine preko 35 cm.U slučaju pojavljivanja jačih bočnih grana treba ih skratiti na 10 cm dužine od stable.Podloga na kojoj se kalemi mini kruska je dunja BA-29.

Mini višnja

VISNJA Mini visnja je crvene boje,sitnog ploda i ne bas nekog lepog ukusa.Vise se sadi kao ukras nego sto se sadi za jelo.Visina do koje raste mini visnja je oko 1,5 m a precnik stable bude oko 1 m.Vreme zrenja mini visnje je kraj juna i pocetak jula mesaeca.Podloga na kojoj se kalemi mini visnja je magriva.

Mini kajsija

Mini kajsija je narandzaste boje sa blagim crvenilom po plodu.Izuzetno je lepog ukusa i vizuelnog izgleda.Ima izuzetno dobru rodnost.Vreme zrenja mini kajsije je sredina jula meseca.Stablo raste oko 1,5 m u visinu i oko 1 m u sirinu.Podloga na kojoj se kalemi mini kajsija je dzanarika.

Mini breskva bonanca

Mini breskva Bonanca je Italijanska sorta krupnih,sočnih i zdravih,žuto crvenih plodova,žutog mesa. Vreme zrenja mini breskve je sredinom jula meseca.Može se koristiti i kao ukrasna biljka.Naraste do 80 cm visine.Sadi se na rastojanju od 1 m.Može se saditi i u veće saksije,koje ostaju napolju preko zime.Podloga na kojoj se kalemi mini breskva je vinogradarska breskva.

Mini nektarina Nana

Mini nektarina sorte Nana ima plod bez dlačica.Raste kao i Bonanca.Plodovi su blistavo crveni i žutog mesa.Prelepog su ukusa i vizuelnog izgleda.Vreme zrenja mini nektarine je sredinom jula meseca.Podloga na kojoj se kalemi mini nektarina je vinogradarska breskva.

Vocne sadnice i lozni kalemovi po najpovoljnijim cenama. Ako poručite veće količine, tu smo da Vam odobrimo i DODATNI POPUST NA CENE SADNICA MINI VOĆA.
Za detaljnije informacije kontaktirajte nas.

cene vocnih sadnica