• image01
  • image02
  • image01
  • image01
  • image01

O nama

Rasadnik D.O.O.POLIS-MZS nastao je 1994. godine i od tada se uspesno bavi proizvodnjom i distribucijom vocnih sadnica i loznih kalemova.Nalazi se u selu Konjuh,opstine Krusevac,u kraju vec godinama poznatom po proizvodnji ovakve vrste.Naime,jos od 1924.godine,kada je u Konjhu osnovana prva zadruga,selo je poznato po proizvodnji vinove loze i vocnih sadnica.Zadruga je nosila naziv Kalemar i zajedno sa nekoliko okolnih sela bila veliki izvoznik sadnog materijala u Sovjetski Savez. Godinama unazad koristeci iskustvo predaka i sticuci svoje,usavrsili smo proizvodnju. Ono sto nam je sve vreme,osim iskustva,bilo prednost,jesu svi mikroklimatski uslovi za proizvodnju visokokvalitetnog sadnog materijala.

S ponosom isticemo da godinama vrsimo izvoz za Libiju, Grcku, Makedoniju, Bugarsku, Hrvatsku i Bosnu, a u ozbiljnim smo pregovorima sa jos nekoliko drzava. Uspeh oko izvoza i pregovora je zahvaljujuci kvalitetu sadnica,tacnosti poslovanja i postovanju dogovorenih rokova.

Uz visok kvalitet sadnica dobijate garanciju,strucne savete oko sadnje,rezidbe,obrade i zastite nasih sadnica. Za nase sertifikovane i standardne sadnice mozete dobiti i kompletnu pratecu dokumentaciju za podsticajna sredstva koja daje Ministarstvo za poljoprivredu,sumarstvo i vodoprivredu Srbije za podizanje novih zasada (vocnjaka i vinograda).

Kako kvalitetatan plod nastaje od kvalitetnog drveta,kvalitetno drvo od kvalitetne sadnice,a kvalitetna sadnica iz slozenih generativnih i vegetativnih procesa,skrecemo paznju na vaznost pazljivog odabira sadnog materijala,jer se greske ucinjene na pocetku tesko mogu ispraviti.

Proizvodnja naseg sadnog i loznog materijala stalno je pod kontrolom strucne i inspekcijske sluzbe,te Vam nudimo sirok izbor uz garanciju kvaliteta.

Naše preduzeće ima tri maloprodajna mesta:

  • Zelena pijaca Jagodina
  • Zelena pijaca Sremska Mitrovica
  • Zelena pijaca Ruma
Vocne sadnice i lozni kalemovi po najpovoljnijim cenama. Ako poručite veće količine, tu smo da Vam odobrimo i DODATNI POPUST NA CENE SADNICA.
Za detaljnije informacije kontaktirajte nas.

cene vocnih sadnica